Laddar Evenemang

Florencia en el Amazonas

Share this event:

The event has passed.

Start
december 9, 2023 @ 19:00
Slut
december 9, 2023 @ 21:45
Address
Skolvägen 12Ullared

Sopranen Ailyn Pérez spelar rollen som operadivan Florencia Grimaldi i denna nya produktion av Mary Zimmerman, som tar Amazonas mystiska rike till Ullareds Bygdegård den 9 december.

Florencia en el Amazonas är Mets första opera på spanska på nästan ett sekel och den tredje någonsin. Den mexikanske kompositören Daniel Catáns opera från 1996 är inspirerad av Nobelpris-belönade författaren Gabriel García Márquez magiska realism. Föreställningen handlar om operadivan Florencia Grimaldi, som återvänder till sitt hemland Brasilien för att uppträda på det legendariska operahuset i Manaus samt söka efter sin förlorade älskare som försvunnit spårlöst i djungeln.

Den framstående ensemblen som porträtterar divans medresenärer på flodbåten till Manaus består av Gabriella Reyes som journalisten Rosalba och basbarytonen Greer Grimsley som fartygets kapten.

Barytonen Mattia Olivieri är den gåtfulle styrmannen Riolobo, tenoren Mario Chang som kaptenens brorson Arcadio, och mezzosopranen Nancy Fabiola Herrera samt barytonen Michael Chioldi som det bråkande paret Paula och Álvaro. Yannick Nézet-Séguin dirigerar.

Köp din biljett på Tickster.com här eller i dörren.

Var;
Ullareds bygdegård, Skolvägen 12
Ullared, 31160 Sverige
Detaljer
Date :
lördag 09 december
Time :
19:00 - 21:45
Arrangör

Köp din biljett på Tickster.com

eller i dörren